top of page
Passie leidde ons hier

Over ons

D&M Consultancy is opgericht door David en Mees. Zij studeren Ondernemerschap & Retail Management (ORM) op The Hague University of Aplied Science (THUAS). Op deze studie leren ze van alles over MKB's en Retail. Een select voorbeeld van vakken is:

     1. Online Marketing

     2. Zakelijk Communiceren

     3. Bedrijfsadministratie

     4. Kwalitatieve onderzoeksvaardigheden

Naast de studie zijn wij zeer gemotiveerde studenten die graag praktische ervaring opdoen samen met de theoretische ervaring van de studie.

 

Wij kwamen erachter dat online marketing vaak te duur en/of te onbekend is voor kleine ondernemers. Omdat we beide graag in deze omgeving willen werken en alles op school leren om hierbij een handje te helpen is D&M Consultancy gestart. 

Wat doen wij

8ebd2a2a-f1e5-4ec8-a0ab-6feee79d7481.JPG

OVER MEES

Ik ben Mees, ik ben 18 jaar oud en in mijn dagelijks leven ben ik druk bezig met mijn voltijd HBO opleiding Ondernemerschap en retail management. Ik ben vorig jaar met deze studie begonnen en doe dit nog steeds elke dag met veel plezier. In mijn familie heeft het grootste deel van de mensen hun eigen bedrijf of ooit hun eigen bedrijf gehad, het ondernemerschap stroomt dus ook door mijn bloed! In het eerste jaar van mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat ik ondernemen wel een hele leuke bezigheid vond en ik wilde dan ook zo snel mogelijk beginnen met mijn eigen bedrijfje. Samen met mijn enthousiaste studiegenoot, vriend en compagnon David zijn we op het plan gekomen om gezamenlijk een bedrijfje te starten. Wij merkten allebei dat we veel interesse hadden in marketing en vooral marketing die zich richt op de online markt.

WhatsApp Image 2022-07-26 at 3.44.40 PM.jpeg

Mees

David

50871376782_037584ccad_k.jpg
Sport

Waterpolo is uit de vaderlepel gevoerd. Vanaf het halen van mijn zwemdiploma ben ik bij De Zijl gaan sporten. 

Toen ik 15 was ben ik bij het Nederlandse jeugd team gaan spelen. Waar ik 3 internationale toernooien mee heb mogen maken. 

Bij de Leidse club heb ik ook veel mooie momenten meegemaakt zo ben ik:

   5 keer Nederlands jeugd kampioen

   2 keer Nederlands senioren zilver

   1 keer Nederlands top 4

Naast mijn spelersjaren ben ik vorig jaar na 5 jaar gestopt als trainer/coach van een jeugd team. 

Studie

Na mijn havo diploma ben ik informatica gaan studeren in Leiden. Hier heb ik veel theorie achter coderen geleerd.  Deze studie was interessant maar niks voor mij. 

Het jaar daarna ben ik aan ORM begonnen. Deze studie valt helemaal in mijn smaak. Dit komt deels door mijn droom om ondernemer te worden. 

In de eerste week van school kwam ik bij Mees in de klas. Al gauw kwamen we achter onze gedeelde droom.

bottom of page