top of page
Binnenhof Den Haag

Diensten

Ondernemingsmissie en -visie
Ondernemingsdoelstellingen
SWOT-analyse
Marketingdoelstellingen
MARKETINGSTRATEGIE
Marketingplanning
Marketingplan
Uitvoeren
Controle, analyseren en bijsturing

Onze werkwijze

Onze werkwijze wordt verdeeld in drie delen:

     1. Analyseren

     2. Beleidsvorming

     3. Implementeren

Analyseren

Om niet als kip zonder kop te beginnen met werken wordt er altijd eerst een analyse gedaan. Deze analyse verschilt per dienst, maar als u als onbekende klant bij ons binnen komt ziet het er uit zoals de afbeelding hiernaast. 

Uit de analyse wordt het duidelijk wat uw doel is, hoe dit doel bereikt kan worden, wie uw klanten zijn, waar u op moet inspelen en nog veel meer. 

Beleidsvorming

Als uw ondernemingsomgeving duidelijk is wordt er gekeken naar realistische marketing doelstellingen. Bij deze marketing doelstellingen wordt er gekeken naar de verschillende marketingstrategieën die kunnen worden toegepast om het doel te behalen. 

Bij de verschillende marketingstrategieën wordt er weer gekeken naar de eerder gemaakte SWOT-analyse en hoe hier op ingespeeld kan worden. 

Implementeren

Na het maken van verschillende strategieën wordt al het werk voor u gedaan. Van het maken van een website tot het onderhouden van sociale media. 

Eenmaal in gang wordt er met regelmaat een controle en analyse van de effectiviteit van de gekozen aanpak. Deze wordt vervolgens met u overlegd en mogelijk aangepast of versterkt. 

TOT AUGUSTUS GEVEN WIJ EEN GRATIS EERSTE ADVIES!

De markt analyseren

MARKETING
CONSULTANCY

Het belang

Als ondernemer heeft u genoeg dingen aan uw hoofd om aan te denken. Daarnaast heeft u misschien nog nooit gedacht over een marketing doelstelling en al helemaal niet over het behalen van deze doelstelling.

Verschillende soorten consultancy

Om verder te komen of om de huidige klanten te behouden en niet regelmatig nieuwe klanten te moeten zoeken. Onder onze consultancy valt:​

  • Adviezen geven 

  • Onderzoek doen 

  • Kleine ondernemingstaken uitvoeren

Als u er geen tijd voor heeft doen wij de taken met veel plezier!

Gratis eerste stap

Weet u niet wat er nodig is voor uw bedrijf?

Geen zorgen! Wij geven tot augustus een gratis advies waar u zich in kan verbeteren. Vul hiervoor onderaan de pagina het formulier in!

WEB
DESIGN

De verschillende soorten websites

Een website is voor elke onderneming anders, de verschillende soorten zijn in grote lijnen: 

  • Een portfolio 

Bij een portfolio heeft u beperkte pagina's, het gaat bij deze website vooral om te laten zien wat uw werk is en wie u bent. Dit kan van een zo genaamde one pager tot maximaal 4 pagina's. 

  • Een dienstverleningswebsite

Bij een dienstverleningswebsite heeft u dezelfde functies als een portfolio maar verkoopgericht. Om duidelijk te maken wat er wordt aangeboden en meteen een sale te maken. Er zijn hier verschillende opties om bijvoorbeeld wel of geen blog te hebben, een reserveringssysteem waar u op tijd kan worden ingehuurd etc...

Deze website bestaat uit ongeveer 5 tot 10 pagina's, afhankelijk van uw onderneming. 

  • Een webshop 

Bij een webshop is het voornaamste doel om online te verkopen. Dit kan als extensie van uw fysieke winkel maar dit kan hier ook los van staan. Een webshop kan verschillen van alleen maar informatie van de producten tot een grote website over uw onderneming met een webshop aan het einde. 

Geen verstand van websites?

Als u kiest om een website te laten maken heeft u keuzes tussen veel verschillende functies en veel opties waar u wellicht nooit over heeft nagedacht. Daarom wordt er samen met u gekeken wat u precies nodig heeft. Als u geen verstand heeft van webites dan is dit dus geen enkel probleem!

Logo designer
Verschillende soorten Sociale media diensten

Om online aanwezig te zijn is sociale media marketing een van de effectiefste manieren om bij uw klanten gezien te worden en om uw klanten aandacht te krijgen. 

Elke onderneming heeft een verschillende combinatie sociale media activiteiten nodig, daarom bieden wij een breed assortiment sociale media diensten. Deze diensten kunnen verschillen in de verschillende soorten media maar ook de frequentie van uploaden op deze media. 

Van ongelimiteerd beheer van meerdere media voor uw onderneming tot het assisteren bij het beheren, wij bieden alles op maat aan voor u. De verschillende media die wij aanbieden zijn:​

    1. Instagram

    2. Facebook

    3. Tiktok

    4. LinkedIn

 

Onze strategieën verschillen per sociale media en per onderneming, neem dus contact op om meer gerelateerde informatie te vragen.

SOCIAL MEDIA

LET OP!

Op dit moment bieden wij nog geen sociale media marketing aan, wij focussen ons eerst op website gerelateerde marketing. Wij verwachten rond september deze pakketten aan te bieden. Als u al klant bij ons bent en u wilt uitbreiden naar sociale media zijn wij bereid hier een uitzondering voor te maken. 

Meld je aan voor eenmalig gratis advies!

Bij dit advies krijgt u te horen welke marketingstrategie wij u adviseren om te hanteren. 

Bedankt voor uw aanmelding bij ons. We nemen spoedig contact met u op!

bottom of page